BOOST your life & business | NH Naarden

datum: dinsdag 30 mei 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
BOOST your life  business | NH Naarden

Graag nodigen wij jullie uit voor ons Event Boost your Life & Business Exclusive. Deze dag staat in het teken van JOU als ondernemer. Wij leren jou hoe jij de leiding kunt nemen over jezelf en daarmee ook over jouw business.

De kern van het bedrijf ben JIJ. Want klanten doen geen zaken met het bedrijf, maar met JOU!

Deze dag zul je veel leren over jezelf als persoon, jouw financien en leiderschap. Daarnaast gaan we voor elkaar van waarde zijn, om met elkaar meer omzet te generen. Netwerken doe je SAMEN.

Welk plafond houdt jou tegen om te groeien?
1. Je zit vast en haalt op dit moment niet het maximale uit je leven en bedrijf. Je weet dat je meer kan en dat wil je ook.

2. Je wil groeien naar een hoger level zowel in je persoonlijke en zakelijke relaties. Mentaal en fysiek krachtiger worden.

3. Je hebt geen focus, geen duidelijke missie zowel zakelijk als prive. Of je slaapt slecht en voelt je vaak rusteloos.

4. Je hebt moeite met het maken van beslissingen en je blijft in cirkeltjes draaien. Je komt maar niet verder en je bent druk in je hoofd.

5. Je neemt geen tijd en zorgt niet goed voor jezelf, want je gunt jezelf geen tijd om te trainen, elke keer komt er iets tussen. Ondertussen voel jij jezelf uitgeblust.

6. Maak jij je ook altijd zorgen over je financien, of je je belasting kan betalen?

Pak de regie terug en herstel de balans
De diepere oorzaak van je onrust en onvrede is een gebrek aan balans in je werk, relaties, geld, gezondheid of zingeving. Dat vraagt om actie. Mogelijke consequenties bij uitstel van actie: overspannenheid, burn-out, bore-out, relatie en gezin verlies je, of het uitblijven van toekomstige successen.

Wij staan graag voor je klaar!

BOOST

bron: https://www.facebook.com/events/1796744593985580/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam