De Wasserette Draait Door | Cafe plein 19

datum: woensdag 22 februari 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
De Wasserette Draait Door | Cafe plein 19

Zet de tv maar uit, De Wasserette Draait Door begint! In deze live soap in Café Plein 19 in Almere Haven volgen we zes woensdagavonden het wel en wee van Koos en Yfon, twee Amsterdammers die een wasserette draaiende proberen te houden.

Wasserette of Airbnb?
Maar hoe houd je vandaag de dag nog een wasserette draaiende? Buurmeisje Yasmine komt met een idee. Wat als ze de ruimte ‘s nachts nou eens verhuren als airbnb? Er draaien dan toch geen wasmachines. Een prachtig plan! Maar als het eenmaal zover is, maakt een onverwachte gast bij Yfon meer los dan Koos lief is. Dit kan hij niet op zich laten zitten. En wat vindt hun bastaardhond Tarzan hier eigenlijk van?

Zes woensdagavonden volgen we de avonturen van eigenaren Koos en Yfon en hun airbnb-gasten in zes hilarische afleveringen. Een soap voor iedereen uit Almere over Almere.

Speeldata:
Wo 22 februari, 20u
Wo 1 maart, 20u
Wo 8 maart, 20u
Wo 15 maart, 20u
Wo 22 maart, 20u
Wo 29 maart, 20u

Locatie: Café Plein 19, Kerkgracht 75, Almere Haven
Prijs toegangskaarten: € 4 / € 2,50 voor inwoners Almere Haven. Strippenkaart € 20 / € 12,50 (6 voorstellingen en maar 5 keer betalen).

De Wasserette Draait Door is een coproductie van Het Volksoperahuis en Corrosia Theater, Expo & Film. De voorstellingen worden mede mogelijk gemaakt door Fonds voor Cultuurparticipatie, de Tolhuistuin, de nieuwe bibliotheek, De Schoor Welzijnswerk Almere, Gemeente Almere en Café Plein 19. Spel: Martijn Crins, Nina Fokker, Rogier Schippers, Kees Scholten, Nazanin Taheri, Huug van Tienhoven en elke week talent uit de buurt. Regie: Kees Scholten. Scenario: Marcel Lenssen. Muziek: Jef Hofmeister en Wasim Arslan. Met bijdragen van gasten uit de wijk en buurtondernemers.

bron: https://www.facebook.com/events/1631444890496257/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam