DLP FUNdation workshop - open variant | NNextSecure

datum: woensdag 13 september 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
DLP FUNdation workshop - open variant | NNextSecure

NNextSecure heeft haar kennis en kunde gebundeld en dit samen met eigen gecreëerde marketing uitingen gevormd tot fantastische educatie en coaching producten die helpen bij het realiseren van een effectieve benadering van Data Loss Prevention (DLP) implementaties. Middels een overview van de diverse DLP onderwerpen willen wij u laten kennismaken met onze uitzonderlijke en zeer effectieve aanpak. Voor al deze onderwerpen hebben wij ook diepgaande vervolgopleidingen.

Deze workshop is gericht op organisaties die DLP willen of moeten implementeren maar opzien tegen de complexiteit, duur en kosten van een “big bang” aanpak. Scaling DLP combineert de Agile methodologie met de invoering van DLP, op een manier die het mogelijk maakt om snel resultaat te boeken en stapsgewijs het niveau van beveiliging op te schroeven. Het FUN-element gebruiken we om de kennis ‘spelenderwijs' te borgen, waardoor de opgedane kennis beter blijft hangen.

Het is alom bekend aan het worden (zelfs met een Nobelprijs) dat spel elementen toevoegen aan leermateriaal erg doeltreffend is. Wij gaan echter nog een stapje verder, door traditionele spel elementen als kaart- en bordspelen te combineren met zeer geavanceerde gaming technologie.

Mogen wij u verrassen?

De open DLP FUNdation Workshop geven we maandelijks. Meer informatie over de workshops vind je hier: http://tinyurl.com/ScalingDLP


Wil je nu of de volgende keer ook deelnemen aan deze workshop? Neem dan nu contact op.

Data van andere workshops vind je hier: http://tinyurl.com/NNworkshops

bron: https://www.facebook.com/events/1141126289338638/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam