Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band in Paradiso | Paradiso Amsterdam

datum: vrijdag 8 september 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Guus Meeuwis  The Monkey Sandwich Band in Paradiso | Paradiso Amsterdam

De man achter klassiekers als ‘Het Is Een Nacht’, ‘Per Spoor’, ‘Brabant’, ‘Schouder Aan Schouder’ en natuurlijk de immens succesvolle jaarlijks terugkerende concertreeks Groots Met Een Zachte G staat er om bekend regelmatig bijzondere projecten uit de grond te stampen om daarmee zijn dromen na te jagen. Zo speelde Guus Meeuwis in 2015 als eerste Nederlandse artiest ooit in de Royal Albert Hall in Londen en vorig jaar in het Parijse Olympia. Zijn dromen zijn groots en de uitvoeringen daarvan ook, maar de Brabander zet de connectie met zijn fans altijd op de eerste plek.

Daar zorgt hij in het bijzonder voor bij de optredens met The Monkey Sandwich Band. Dat zijn Guus Meeuwis en zijn band die nieuw materiaal spelen nog voordat dit op een album is verschenen. Dat deden ze al met succes rond album ‘Armen Open’ in 2010 en drie jaar later voor het uitkomen van ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’. Ook nu komt er weer een album aan waarvan Guus de eerste contouren wilt laten horen: “We zijn heel veel liedjes aan het schrijven. Eigenlijk teveel voor één album. Een goede reden om The Monkey Sandwich Band weer van stal te halen. Dat was de vorige keer zo onwijs leuk en nog zinvol ook. Het is fijn om de liedjes voor publiek te spelen voordat we de studio in gaan. Even uitproberen hoe ze het live doen. Ze langzaam laten rijpen.”

Guus Meeuwis & The Monkey Sandwich Band - Voorprogramma: Charl Delemarre
Vrijdag 8 september 2017
Hoofdprogramma: 20.30 uur
Voorprogramma: 19.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Entree: € 32,50 incl. daglidmaatschap, voorverkoop vanaf zaterdag 11 maart om 10.00 uur via http://www.paradi.so/GuusMeeuwis-tickets
Meer info: http://www.paradi.so/GuusMeeuwis

Begin en eindtijd onder voorbehoud

bron: https://www.facebook.com/events/241079953028818/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam