Introductiecursus Astrologische Psychologie - 6 lessen | Wakker Yoga

datum: dinsdag 21 februari 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Introductiecursus Astrologische Psychologie - 6 lessen | Wakker Yoga

Astrologie wordt vaak verkeerd begrepen. Maar correct toegepast kan deze eeuwenoude methode inzicht geven in wie we zijn, wat we doen en waarom. In de introductiecursus Astrologische Psychologie die dinsdag 21 februari begint, kun je kennismaken met een serieuze benadering van astrologie, zonder voorspellingen of andere esoterische zaken.

Deze cursus astrologie voor beginners gaat in op wat astrologie werkelijk is en wat het kan doen. Aan de hand van jouw eigen geboortehoroscoop kom je meer te weten over de bouwstenen van astrologie: dierenriemtekens – beter bekend als sterrenbeelden – planeten, huizen en aspecten (onderlinge verbindingen tussen planeten). Ook leer je basisvaardigheden voor het eenvoudig duiden van een horoscoop, voor jezelf of voor familie of vrienden.

De geboortehoroscoop is een soort kaart die laat zien waar onze aangeboren sterke en zwakke punten liggen, wat onze potentie is en hoe we die het beste kunnen ontwikkelen en gebruiken. Het analyseren van een horoscoop geeft inzicht in gedragspatronen en drijfveren. Ook toont het de verschillende levensgebieden waar iemand het meest actief zichzelf wil uitdrukken en ontwikkelen, zoals relaties, werk, familie of in de gemeenschap.

Astrologie kan een waardevol gereedschap zijn om jezelf en anderen beter te begrijpen en het kan een helderder idee van je levensweg en mogelijkheden geven. De meeste mensen zijn bekend met de namen van de twaalf dierenriemtekens en vaak weten ze iets over de karakteristieken die geassocieerd worden met hun eigen sterrenbeeld. Maar er is nog veel meer aan astrologie dan alleen sterrenbeelden!

De introductiecursus Astrologische Psychologie bestaat uit zes lessen. De lessen vinden elke twee weken plaats op dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur bij Ralph thuis op Pallas 81. De lesdata zijn op: 21 februari, 7 en 21 maart, 4 en 18 april en 2 mei.

De kosten voor de cursus bedragen €110,- voor 6 lessen. Huidige yogacursisten krijgen een speciale korting en betalen €100,-.

Je kunt je aanmelden bij gediplomeerd astroloog Ralph Wakker op 06-23990574 of per e-mail op wakkeryoga@gmail.com. Mocht je interesse hebben, maar niet op dinsdagavond kunnen, laat het dan even weten. Misschien is er de mogelijkheid om de cursus op een andere dag/tijd te houden.

ervaringen van mensen die de cursus eerder hebben gevolgd:

"Ralph maar ook Wendy weten in een gezellige ongedwongen sfeer op een begrijpbare manier en met humor, je enthousiast te maken om zelf een horoscoop te gaan duiden.
Elke week met veel plezier deelgenomen aan de beginners cursus. Ik ga zeker ook meedoen aan de vervolgcursus!
Dank jullie wel voor de leuke avonden!"

"heel boeiende cursus waarin je veel leert over de basisprincipes van een horoscoop en daarbij jezelf (beter) leert kennen. Kennis van de dierenriemtekens is geen vereiste, maar wel heel handig."

bron: https://www.facebook.com/events/1837419906507047/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam