Kiki Schippers - Wie kijkt? | Kunstlinie Almere Flevoland - KAF

datum: donderdag 11 mei 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Kiki Schippers - Wie kijkt | Kunstlinie Almere Flevoland - KAF

Kiki ziet u graag. Gewapend met sterke liedjes over liefde, dorst en dood gaat ze op zoek naar blinde vlekken en ongeziene gasten. Hartstochtelijk en kwetsbaar vertelt ze over camera’s bij de grens en het betrappen van een geliefde om uit te komen bij de grenzen van de vrijheid.

De pers over Kiki Schippers

Kiki Schippers won eind 2014 de Publieksprijs én de Persoonlijkheidsprijs bij Cameretten. Vorig seizoen ging haar eerste avondvullende programma in première en dat werd lovend ontvangen. NRC zag een 'Intrigerend talent, verrassend en veelzijdig' en Theaterkrant oordeelde: 'Liedjes schrijven en zingen, dát kun je aan Schippers overlaten'. Volgens Telegraaf ‘een veelbelovend debuut’.

Meer over Kiki Schippers

Kiki Schippers (Nijmegen 1988) studeerde als theatraal performer aan de Toneelacademie en aan de Koningstheater-academie voor cabaret.
In 2013 was ze finaliste bij het Leids Cabaretfestival met muzikanten en won eind 2014 de Publieksprijs én de persoonlijkheidsprijs bij Cameretten.
Ook op de radio is ze inmiddels een vast geluid met haar stekelige bijdrages aan actualiteitenprogramma’s als Spijkers met Koppen.

bron: https://www.facebook.com/events/566629540183232/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam