Lauv - Melkweg Amsterdam | Melkweg Indie

datum: vrijdag 20 april 2018

Lauv - Melkweg Amsterdam | Melkweg Indie

Met gepaste trots verwelkomen wij Lauv in onze OZ! Deze Amerikaanse superster in de dop wist zichzelf dit voorjaar internationaal in de kijker te spelen met zijn tracks 'The Other' en 'I Like Me Better'. Laatstgenoemde track was alleen al goed voor meer dan 100 miljoen streams binnen drie maanden. Hij verkocht zijn US tour in de zomer van 2017 met twee vingers in de neus uit, en dit najaar springt hij bij niemand minder dan Ed Sheeran achterop tijdens zijn tour door Azië. Lauv grossiert in goudeerlijke, intieme r&b / indiesongs, iets waarmee hij live zijn publiek moeiteloos mee in zijn greep krijgt.

Zijn niets verhullende lyrics worden omlijst door sierlijk gesculpteerde beats en melodieen waar de vonken vanaf vliegen. Wanneer Lauv, bij zijn ouders bekend als Ari Leff, niet aan zijn eigen muziek werkt, schrijft hij tracks voor andere grote popartiesten zoals Charli XCX’s 'Boys', 'No Promises' van Cheat Codes feat. Demi Lovato en is hij bovendien een veelgevraagde artiest om features op tracks van andere artiesten te verzorgen, zoals op DJ's Snake's 'A Different Way'.

Wij voelen het aan ons water, dit gaat een grote worden. Een hele grote. Eentje die je waarschijnlijk niet meer zo snel in een kleine setting als die van onze intieme OZ live zult zien. Let's show Lauv some love!

Kaartverkoop start vrijdag 27 oktober om 10:00 uur.

LAUV
I MET YOU WHEN I WAS 18
WORLD TOUR
Vrijdag 20 april
Melkweg Amsterdam (OZ)
Zaal open: 19:30 uur
Tickets en meer info: https://www.melkweg.nl/23823

De eindtijd van onze events staat niet vast en hangt te allen tijde af van het verloop van de avond.

bron: https://www.facebook.com/events/274428463051276/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam