Leading SAFe® 4.0 | NNagility

datum: donderdag 11 mei 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Leading SAFe® 4 0 | NNagility

Leading Change via de Leading SAFe® training.

Tijdens deze tweedaagse training leer je hoe je een Agile transformatie op organisatieniveau kan initiëren en leiden. We lopen in deze twee dagen door het complete Scaled Agile Framework (SAFe) en nemen je mee in de ins en outs over hoe je dit in organisaties kunt laten werken. Onderwerpen zijn het creëren van waarde via een Agile Release Train en een Value Stream, het opbouwen van een Agile Portfolio, het leiden van een Lean-Agile transformatie tot een schaalbare organisatie en het creëren van een Lean-Agile mindset. Het SAFe framework richt zich op de rollen, teams en (plannings) activiteiten die je nodig hebt om Agile op te schalen naar een organisatieniveau.

In de training maken we combinatie met onze unieke transformatieaanpak met de focus op de menselijke kant van de verandering. We laten je ervaren dat leren en veranderen ook leuk kan zijn. Natuurlijk maken we, zoals je gewend bent van ons, gebruik van verschillende FUN-elementen om je beter & sneller te laten leren.

De kosten voor deze training zijn €1395,- (excl. BTW).
Na het volgen van deze training kan je het officiële SAFe® Scaled Agilist (SA) certificaat behalen, dit zit in de prijs inbegrepen.

Wil je deelnemen aan deze training? Neem dan nu contact op met ons.

Ben je toch meer bezig met het vinden van een overview van Agile dan is onze Agile FUNdation Workshop meer geschikt. Je kan hier kosteloos kennismaken met NNagility en je bent in één dag helemaal bij op het gebied van Agile en maken we een opstap naar Scaling Agile.

De open Agile FUNdation Workshop geven we maandelijks. Meer informatie over de workshop vind je hier: http://tinyurl.com/Agile-FUNdation en de data vind je hier: https://www.facebook.com/pg/nnagility/events

bron: https://www.facebook.com/events/724306064396313/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam