Loslopend Wild 12+ - Maas Theater en Dans | Kunstlinie Almere Flevoland - KAF

datum: zaterdag 18 maart 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Loslopend Wild 12+ - Maas Theater en Dans | Kunstlinie Almere Flevoland - KAF

Een minifestival met in de middag en in de avond drie verschillende en bijzondere korte voorstellingen voor de hele familie. Acrobatische dans, absurd maskerspel, vijftig vliegpogingen en virtuoos danstheater. Extreme urban dance, over the top performance en een speelse ontdekkingsreis. Je kunt alles verwachten bij Loslopend Wild. Bovendien worden de voorstellingen aangevuld met verschillende leuke activiteiten waar je zelf aan kunt meedoen.

Loslopend Wild 12+

In de avond zie je drie korte voorstellingen van Guilherme Miotto, Nastaran Razawi Khorasani en Elias de Bruijne. Two Boys van Guilherme Miotto is een extreem duet van twee breakers. Voorbij de reguliere skills van de dansers creëert choreograaf Guilherme Miotto voor hen een ware uitputtingsslag. Nastaran maakt met CAPSLOCK een ode aan de mens die niks heeft meegemaakt. Die het grote lijden niet kent, maar het wél wil voelen. Die zich uitdrukt met een overdosis hoofdletters, uitroeptekens en emoticons. In Alaska van Elias de Bruyne zoeken drie ontdekkingsreizigers naar het laatste stukje onbekende wereld. Maar is er nog wel een plek om hun vlag te planten?

Loslopend Wild 8+

Hoog klimmen, wild rollen en virtuoos vallen. Choreograaf Jasper van Luijk maakt met Kraai een acrobatisch dansduet. Kronkel van Jef van Gestel is een een absurdistische, fantasierijke performance over twee mensen en vreemde speeddate waarin ze telkens verschillende gedaantes aannemen. Rosa van Leeuwen en Jurriën Remkes bieden in Vlieg! tegen elkaar op om zoveel mogelijk vliegvarianten te tonen. En geloof het of niet: ze vliegen, echt waar.

bron: https://www.facebook.com/events/2084619475096023/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam