Percossa - The Real Deal | Kunstlinie Almere Flevoland - KAF

datum: vrijdag 17 februari 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Percossa - The Real Deal | Kunstlinie Almere Flevoland - KAF

We horen de hartslag van het ongeboren kind, zien de mannen puffen bij de bevalling. Ze concerteren virtuoos met badeendjes en laten zien dat mannen achter buggies stoer zijn. Ze kunnen goochelen, ze leven de heldendromen van hun zonen en vrezen het moment waarop hun dochters het huis verlaten. Voor hun achtste theatervoorstelling haalt Percossa haar inspiratie uit persoonlijke ervaringen met het vaderschap. Ze zijn rauw, goudeerlijk en simpelweg lekker. Een ding is zeker: het is een knettergekke show vol bizarre acts en steengoede muziek.

De pers over Percossa

Volkskrant: “Met The Real Deal verdienen ze een plekje in de bovenste regionen van de eredivisie” ****
Muzieknieuws: “Percussie uit alle delen van de wereld, gecombineerd met een flinke dosis Hollandse humor en veel aandacht voor het visuele, lieten de kijker happend naar adem in zijn stoel achter. Aan goede timing nog steeds geen gebrek dus, en aan spektakel overigens ook niet. De vaart en souplesse waarmee de mannen bijvoorbeeld over hun Japanse trommels heen razen, laat een griezelige perfectie zien.”
AD: “Anderhalf uur lang bewijst Percossa dat slagwerk vooral ook geestig kan zijn. Een verrukkelijke voorstelling.”

Meer over Percossa

Percossa is waarschijnlijk de meestspelende slagwerkact van Nederland. Maar slagwerk geldt voor Percossa niet als doel op zich, maar als middel om theater te maken. Meestal met een stoer karakter, dat bij slagwerk hoort. Vaak met humor, waarin Percossa mede door de inbreng van regisseurs Karel de Rooij, Hans Minnaert en Jos Thie, uitblinkt. Maar soms ook betoverend en ontroerend en dat vereist meer dan spierballen-getrommel. Onweerstaanbaar i

bron: https://www.facebook.com/events/1767996876751831/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam