Peter Pan (NJMT) - Nationaal Jeugd Musical Theater | Kunstlinie Almere Flevoland - KAF

datum: zaterdag 13 mei 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Peter Pan NJMT - Nationaal Jeugd Musical Theater | Kunstlinie Almere Flevoland - KAF

Na succesvoorstellingen als Narnia de Musical, Kruistocht in Spijkerbroek, Oorlogswinter de Musical en De Tovenaar van Oz, presenteert het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) de musical Peter Pan, hét verhaal gaat over vriendschap, verlangen, verantwoordelijkheid, opgroeien en volwassen zijn. Een musical met nieuw geschreven tekst en muziek van Elise Berends (o.a. bekend van Tarzan, Mamma Mia! en Zorro).

Het verhaal van Peter Pan

In het oude Londen woont de familie Darling. De oudste dochter Wendy leest haar broertjes John en Michael iedere avond voor. Verhalen die tot de verbeelding spreken op hun eigen eiland der fantasieën: Nimmerland. Op een avond vliegen Peter Pan en zijn elfje Tinkerbel de kinderkamer van de Darling`s binnen. Peter neemt de kinderen mee en samen vliegen ze door de nacht: op weg naar Nimmerland.

Daar ontmoeten ze de Verloren Jongens en staan ze oog in oog met wrede piraten, bloeddorstige zeemeerminnen en heldhaftige indianen. Ze komen erachter dat wanneer je gelooft in een wereld van wensen en de kracht van geluk, er geen enkele grens bestaat!

Over het Nationaal Jeugd Musical Theater

Het Nationaal Jeugd Musical Theater (NJMT) richt zich op het opleiden van kinderen van 4 tot 18 jaar in dans, drama en zang en het maken van familiemusicals voor en door kinderen. Daarmee is het NJMT een kweekvijver voor jong theater- en musicaltalent. De voorstellingen van NJMT zijn te zien in de grootste theaters in het hele land. Het NJMT neemt hiermee een bijzondere plaats in binnen de theaterwereld.

bron: https://www.facebook.com/events/628264114008795/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam