Roxeanne Hazes - De Meester | Poppodium De Meester

datum: zaterdag 25 november 2017

Roxeanne Hazes - De Meester | Poppodium De Meester

De carrière van Roxeanne Hazes bestrijkt al een veelzijdig decennium. Tien jaar waarin ze, middels vele honderden optredens en de steevast uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten, Nederland en België verblijdde met haar vaders muziek. In die jaren groeide ‘Dochter Dre’ als mens en artiest, waarna het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Op haar veertiende schreef ze al nummers voor het debuutalbum van haar broertje. Twee jaar geleden begon Roxeanne Hazes met het schrijven aan haar eigen muziek. “Ik merkte dat het begon te kriebelen. Dat ik behoefte kreeg aan een nieuwe creatieve uitlaatklep waarin ik mijn ideeën, gevoelens en creativiteit kwijt kan. Mijn vaders muziek is en blijft altijd de basis, en met mijn eigen muziek kan ik nu ook een andere kant laten zien.”
Eerder dit jaar was Roxeanne Hazes te horen op en te zien in Ballade van de Moord van labelgenoten Thijs Boontjes Dans- en Showorkest. Ze speelden bij De Wereld Draait Door, Radio 2 en springen in het oog met de intense videoclip. Hierna werden vijf uitverkochte Ziggo Domes vol Hazes-fans plat gespeeld, waarna de laatste hand werd gelegd aan Rox’ eerste single ‘Ik Was Toch Je Meisje’ die momenteel veel airplay krijgt.

De komende tijd maakt Roxeanne haar debuutalbum af. Dit zal na de zomer verschijnen bij Top Notch en zal zij met volledige live band het land in gaan.
Video’s:
Ik Was Toch Je Meisje: https://www.youtube.com/watch?v=yzNJJhwq1hA
Schiet Maar Raak: https://www.youtube.com/watch?v=B-L1K7O0IHE
Ballade van de Moord: https://www.youtube.com/watch?v=a03m4el29qw
Bloed, Zweet en Tranen: https://www.youtube.com/watch?v=GSaGEJg5Y-4

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1GWpddfwL9bVovOzCtNQN6
Instagram: https://www.instagram.com/roxeannehazes/
Twist: http://twistagency.nl/boek-roxeanne-hazes/
Twitter: https://twitter.com/roxeannehazes
Facebook: https://www.facebook.com/roxeanne.hazes/

bron: https://www.facebook.com/events/317083192078724/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam