Silence Sunday Mindfulness Workshop - Stiltedag | De Lijfschool

datum: zondag 26 februari 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Silence Sunday Mindfulness Workshop - Stiltedag | De Lijfschool

NEEEE...! Ben jij nu al die goede voornemens al vergeten en weer:
- rondjes aan het rennen voor iedereen, behalve voor jezelf?
- vergeten dat 2017 eigenlijk om jou zou draaien?
- op zoek naar krachtige, simpele tools om nu echt dichterbij jezelf te blijven?

En...

Heb jij de moed om 5 uur lang je mond te houden? Heb jij het lef om de confrontatie samen met mij aan te gaan? Durf jij te luisteren naar de magische kracht van stilte?

♥ "Silence is a source of great strength." ~ Lao Tzu

Het is mijn levensmissie om mensen wakker te schudden met het trainen van ons bewustzijn en ik inspireer jou graag tijdens deze Mindfulness XL Workshop om in stilte, te DURVEN STILSTAAN.

In de workshop maak je kennis met de verschillende Mindfulness oefeningen en meditaties. Door de stilte hieraan toe te voegen wordt de kracht hiervan op het bewustzijn extreem goed voelbaar. Perfect als opfrisser als je de cursus al gevolgd hebt en natuurlijk ook heel geschikt om te ervaren of Mindfulness iets voor jou is.

NIEUWSGIERIG? Lees verder en kom naar mijn SILENCE SUNDAY! Ervaar samen met een mooie groep mensen de kracht van Mindfulness in stilte. Een magisch cadeau aan jezelf of aan vrienden! Heb jij vrienden of familie voor wie dit interessant is? Voel je vrij om hen te taggen of het event te delen.

♥ INFORMATIE
De workshop is op 26 februari van 11.00u tot 16.00u in De Lijfschool aan de Van Ostadestraat 413, in Amsterdam Zuid, in de Pijp. Met de fiets natuurlijk het makkelijkst bereikbaar maar ook met het openbaar vervoer ben je er zo. Op zondag is parkeren gratis.
• Tram 3: Halte Van Wou
• Tram 4: Halte Ceintuurbaan
• Metro 51, 53, 54: Halte Wibautstraat

Je mag zelf een lunch meenemen die we als onderdeel van een oefening in stilte zullen eten. Draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kunt bewegen.

De bijdrage voor jouw deelname is €35,-. Kom je samen? Dan mogen jullie voor de duoticket prijs van €29,- per persoon mee doen.

♥ AANMELDEN
Zet jezelf op “aanwezig” in het event om je aan te melden en mail mij op marlous@studentsoflife.nl. Je ontvangt dan een informatiemail met de betaalgegevens.

Ik zie je graag zondag 26 januari!

Liefs,
Marlous

bron: https://www.facebook.com/events/753875064776418/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam