Terror | Kunstlinie Almere Flevoland - KAF

datum: zaterdag 4 november 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Terror | Kunstlinie Almere Flevoland - KAF

Piloot staat terecht
Een gekaapt vliegtuig vliegt recht op een stadion met 70.000 mensen af, en het land staat voor een krankzinnig dilemma. Moet het vliegtuig met 164 passagiers uit de lucht worden geschoten of mag je nooit de levens van onschuldige burgers opofferen om een veel grotere ramp te voorkomen? Een straaljagerpiloot neemt het heft in eigen handen en haalt zonder toestemming het vliegtuig neer. Met het oog op de terroristische dreiging van vandaag de dag, stelt deze voorstelling de vraag over hoever de overheid mag gaan ter bescherming van haar burgers. In dit fictieve scenario ligt het lot van de slachtoffers in handen van het publiek. Voordat je de zaal verlaat moet je een keuze hebben gemaakt: verdient de piloot een medaille of is hij een militair die 164 doden op zijn geweten heeft?

Het lot ligt in uw handen
Schuld of vrijspraak. De kijker beslist, maar de klok tikt! De tijd dringt en het verhaal ontrafelt zich. Elke voorstelling heeft een ander einde. Wat is de juiste beslissing? Dit interactieve stuk staat garant voor 2 uur lang adembenemende spanning en doet je aan jezelf twijfelen.

Terror is over de hele wereld een ongekend succes en een van de meest spannende en spraakmakende producties van de afgelopen jaren. In Duitsland was het zo’n succes dat de voorstelling live werd uitgezonden op televisie. In de Nederlandse versie is Jeroen Spitzenberger de piloot, Johanna ter Steege de standvastige advocate, Clair Polak de rechter en jijzelf de jury!

bron: https://www.facebook.com/events/1288767634573734/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam