Vrijdag en Sandifort - Vrijdag vs Sandifort | Kunstlinie Almere Flevoland - KAF

datum: donderdag 18 mei 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Vrijdag en Sandifort - Vrijdag vs Sandifort | Kunstlinie Almere Flevoland - KAF

Hun typeringen zijn zo mogelijk nòg beroemder dan zijzelf. Wat wil je ook als je alle twee over zo’n genadeloos imitatie- en transformatietalent beschikt.

Want La Sandifort is dus ook Dokter Corrie, dokter Ellen, Patty Brard en Trijntje Oosterhuis. Hij van Vrijdag is dus ook Mark Rutte, Geert Wilders, Twan Huys en Marco Borsato.
En was Remko niet ook een Vliegende Panter?
En Martine was toch die spastische therapeute samen met Alex Klaasen?
En samen ook nog eens Bert en Joke bij "Het Klokhuis”.

Enzovoort. Het is een wonder dat ze überhaupt zelf nog weten wie ze zijn! In het theater kreeg dit koningskoppel niets dan lof van pers en publiek: ‘Een bombardement op de lachspieren’, ‘onthutsend knap’.

Meer over Remco Vrijdag

Remco Vrijdag richtte tijdens zijn studie aan de Akademie voor Kleinkunst in Amsterdam met zijn klasgenoten Diederik Ebbinge en Rutger de Bekker De Vliegende Panters op. Zij speelden jarenlang samen succesvolle voorstellingen. Daarnaast was hij ook te zien op televisie in Het Klokhuis, Vrijdag op Maandag, Kopspijkers en Cojones. Hij speelde tevens in de films Gooische Vrouwen (2011), Dolfje Weerwolfje (2011) en Alles is Familie (2012).

Meer over Martine Sandifort

Vanaf 2000 was Martine Sandifort de helft van het duo Alex en Martine. De andere helft heet Alex Klaasen. De twee waren in 2000 winnaars van Cameretten en trokken volle zallen met hun voorstelling Volgend jaar lach je d’r om. Daarnaast was Martine ook te zien in de televisieprogramma’s Toscane, Kopspijkers en Dr. Ellen.

bron: https://www.facebook.com/events/1582330295402124/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam