We remember Elvis Presley - His music, his voice, his moves, his legacy | Kunstlinie Almere Flevoland - KAF

datum: zondag 28 mei 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
We remember Elvis Presley - His music his voice his moves his legacy | Kunstlinie Almere Flevoland - KAF

Springlevend is de muziek van Elvis Presley! Zelfs veertig jaar na zijn overlijden. Op 16 augustus 2017 is het alweer 40 jaar geleden dat Elvis Presley – The King Of Rock ‘n’ Roll – overleed. Recentelijk was het album ‘If I Can Dream’ met het Royal Philharmonic Orchestra wereldwijd een enorme hit. De makers van het succesvolle Elvis 80th Anniversary concert vinden het dan ook de hoogste tijd voor een groot nieuw Elvis Spektakel met alle hits en de favorieten.

Elvis is alive

We Remember Elvis Presley is een fantastische show met de beste Elvis Tribute Artists en een spetterende live band. Een show gevuld met talrijke hits en favorieten van The King. Met ‘s werelds beste Elvis Tribute Artists PETE STORM (Europe Masters Champion, Collingwood Grand Champion en Images of The King World Champion) en BEN THOMPSON (People’s Choice Award - Images of The King (UK), Europe’s Tribute to Elvis Champion (2013), Runner up - The Ultimate Elvis Tribute Artist Contest (2014) en Tupelo’s Ultimate Elvis Champion (2014). Elvis will be back in the building!

Sunday@KAF

Wat is er heerlijker dan een lekkere luie zondag? Een lekkere luie zondag mét een goeie show! In het nieuwe seizoen kun je in KAF terecht voor een aantal relaxte zondagmiddagen met voorstellinge waar je graag de deur voor uit gaat krijgt. Zoals het concert van Abafazi. Dus verruil je luie bank voor het theaterpluche van KAF. Voor of na de voorstelling kun je bij ons gezellig genieten van een hapje en een drankje met familie of vrienden.

bron: https://www.facebook.com/events/1070428223004885/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam