Workshop love yourself with slow yoga and conscious breath | De Nieuwe Yogaschool

datum: vrijdag 21 april 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Workshop love yourself with slow yoga and conscious breath | De Nieuwe Yogaschool

Vind je het soms makkelijker om van iemand anders te houden dan van jezelf? Dan is het hoog tijd voor een portie zelf liefde!

Wij creeeren in deze workshop een liefdevolle sfeer.
Zachte meditatieve yoga en een liefdevolle adem sessie (Concious Connected Breathing) is wat wij graag delen met jullie en waarvan we weten dat het je helpt om nog meer van jezelf te houden, en jezelf helemaal te accepteren zoals je nu bent!
Zeg ja tegen het leven!

Afke geeft een zachte meditatieve slow flow yoga
een combinatie van chi kung en sahaja (natural spontaneous movements).

Concious Connected Breathing met Tamara
De concious connected breathing-techniek is een simpele, eeuwenoude en effectieve helende techniek. Het letten op je adem en het aanpassen ervan kan een enorme verandering in je leven teweeg brengen.

Onze adem draagt levensenergie. Door het bewust aansturen van de adem krijgen we toegang tot één van de meest krachtige en efficiente helings-systemen die er zijn.

Concious Breathing
Met behulp van Concious Breathing (bewust ademen) breng je je ademhaling weer in de natuurlijke staat. Hierdoor ontstaat er ruimte voor jou om op fysiek, mentaal en emotioneel niveau spanning, stress, ongemak en andere pijn los te laten. Doordat de zuurstof weer rijkelijk en vrij gaat stromen, zul je o.a. meer levendigheid, energie en vrijheid ervaren.

Onze ademhaling werkt. 20 keer per minuut. Een prachtig mechanisme. Het levert ons lichaam de nodige hoeveelheid zuurstof, zelfs als we slapen, en we blijven daardoor in leven. Maar op de automatische piloot ademen geeft niet altijd de gewenste levenskwaliteit.

Vrij baan voor je natuurlijke ademhaling. Door bewust te gaan ademen, met behulp van de technieken waarmee BreathBliss werkt, kun je je ademhaling weer in de natuurlijke staat brengen. Heel simpel, door je adem te volgen en het in alle rust z’n gang te laten gaan. Het alle ruimte te geven.

Effect van ademsessies en workshops. Bewust ademen brengt je meer lucht, rust en ontspanning. En natuurlijk is het voor iedereen net iets anders. Maar wat voor bijna elke persoon geldt; je voelt al snel een verschil. Al doe je het maar een minuutje.

Met ademtechnieken gewoontes doorbreken. Met de ademhalingstechnieken van BreathBliss, en de unieke aandacht van Tamara, word je je bewust van die patronen en gewoontes. Met speciale ademhalingstechnieken kunnen ze vervolgens worden doorbroken. Je lichaam kan vrijer gaan ademen. Wat een opluchting. Welke patronen kun je doorbreken? Voor je levenskwaliteit en gezondheid zijn bepaalde manieren van ademen geen goede gewoontes. Bewust ademen kan ze doorbreken. We noemen een paar van die patronen: Continu kort en ‘hoog’ in de borst ademen. Standaard op een ingehouden manier ademhalen. Je uitademing is te ‘kort’. Zodat je te weinig ‘afval’ uitstoot.

Datum: Vrijdag 21 april
Tijd: 19.30 -22.00 uur
Prijs: € 45,00

bron: https://www.facebook.com/events/1847524412126955/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam