Zesweekse basic alignmentcursus met Léah en Sadhu | De Nieuwe Yogaschool

datum: dinsdag 7 maart 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Zesweekse basic alignmentcursus met Léah en Sadhu | De Nieuwe Yogaschool

Léah Kline en Sadhu Valakhilyas bieden binnen De Nieuwe Yogaschool een unieke zesweekse basic alignmentcursus aan. Tijdens deze cursus leer je de correcte lichaamshouding in een yogapose, aangepast op jouw lichaam. Met als doel: onnodige blessures voorkomen.

Als beginnende yogi ken je waarschijnlijk de namen van de meest voorkomende yogaposes. Je hebt de innerlijke reis van ademhaling, Pranayama, tot meditatie ontdekt en beoefend.

Tijdens groepslessen is de zonnegroet, of de Vinyasa, een veelvoorkomend en belangrijk onderdeel van de oefeningen waarbij zes tot acht asanas (houdingen) in elkaar overvloeien zoals de staande houding, vooroverbuiging, plank, chaturanga dandasana, cobra, de hond en de krijger houdingen. Deze asanas zijn de moeder van alle asanas die daarna komen.

Léah en Sadhu -ervaren yogadocenten met een achtergrond in Anusara alignment- leren jou in zes opbouwende lessen, waarvan ze er ieder drie geven, de correcte lichaamshouding in de yogaposes aangepast op jouw lichaam. Ga in detail op in de energetische richting van elke pose, de connectie tussen voeten en bekken, van je handen tot je hart. Ervaar het verschil tussen gespierde kracht en zwaartekracht, hoe de adem een pose ondersteunt of hindert en nog veel meer!

Zo leer jij veilig en met plezier yoga beoefenen en onnodige blessures vermijden. Klik boven op hun namen om meer over Léah en Sadhu te lezen.

Deze workshops worden in het Engels lesgegeven / These workshops are taught in English.

Data: dinsdag 7, 14, 21, 28 maart en 4, 11 april 2017
Tijd: 19.30-21.30 uur
Prijs: € 114,00

bron: https://www.facebook.com/events/378445412513637/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam