Woningoverval

woensdag 2 maart 2016

Almere - Op dinsdagmiddag 1 maart werden bewoners van een woning aan de Toccatastraat verrast door twee onbekende verdachten die het huis binnendrongen.

Rond 13.25 uur meldde één van de bewoners, een 15-jarige jongen, dat er in de woning was ingebroken. Ter plaatse bleek dat er bij de woning was aangebeld en het slachtoffer bij het openen van de deur naar binnen was geduwd. Eenmaal binnen hebben de verdachten een nog onbekende hoeveelheid spullen meegenomen en de woning weer verlaten. Twee van de drie aanwezigen in de woning werden geboeid achtergelaten. Zij raakten niet gewond. De politie stelt een onderzoek in en heeft forensische onderzoek gedaan. Ook een buurtonderzoek maakt deel uit van het onderzoek.

Van één van de verdachten is bekend dat hij een witte sjaal en een wit petje droeg. De andere verdachte was gemaskerd. Mogelijk is er nog sprake van een derde verdachte die buiten in een auto zat te wachten. Vermoedelijk gaat het om een grijze Volkswagen Golf die is vertrokken in de richting van de Saxofoonweg.

De politie komt graag in contact met getuigen van de overval of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Uitdam | 112 alarmeringen Uitdam | Goedkoop Tanken in Uitdam | Supermarkten in Uitdam | Weerbericht Uitdam